Bij het starten van je eigen praktijk, komen er dingen aanbod waar je dieper over na gaat denken.

Zo had ik meerdere malen een gesprek met mijn partner over mijn bedrijfsnaam en folder teksten. Hoe omschrijf ik kort en duidelijk wat ik doe? Orthomoleculair therapeut, natuur voedingstherapie, Voedingsdeskundige, Coach, life coach, transformationeel coach? En hoe neem ik hier yoga en mindfulness hierin mee?

Het omvat ook niet mijn achtergrond vanuit de reguliere gezondheidszorg en die kennis gebruik ik  nog in de dagelijkse praktijk. De visie voor het starten met mijn praktijk is wel om de preventieve zorg een betere kans te geven. We verschijnen vaak met klachten bij de huisartsen of ziekenhuis als er al klachten bestaan. Veelal zag ik te weinig tijd om mensen daar gedegen uitleg over te geven, bij het ontstaan van hun klachten/ziekten en hoe dit te kunnen aanpakken d.m.v. preventie (voorkomen van ziekte of verergering). Hoe kun je zelfzorg zodanig inzetten, zodat je van je (eerste signaal) klachten afkomt of zorg je dat je familiare belastingen al bij de voordeur worden aangepakt, zodat je deze kunt voorkomen of terug dringen. Bij een preventieve screening van bijvoorbeeld hart en vaatziekten wordt er al bij familiare belasting al gedacht aan het starten van medicatie. Deze medicatie geeft vaak meteen resultaat, maar heeft vaak ook bijwerkingen. Hoe kunnen we eerst onze natuurlijke componenten inzetten om de balans in het lichaam te herstellen, dat is waar mijn inziens de preventieve zorg voor moet staan. De farmaceutische bedrijven zien hier geen heil in. Domweg omdat het geen geld genereert. Ik zag steeds meer huisartsen en specialisten die graag mensen willen helpen met het veranderen van hun leefstijl, maar helaas zijn de zorgverzekeringen hier nog te voorzichtig mee, dus deze zorg wordt nog maar mondjes maat betaald.

Terug naam mijn praktijk naam. Be Natural, Wees Natuurlijk. Neem alle componenten onder loep. Ik kijk naar mentale, fysieke en emotionele situatie.  Body, mind en soul. Ik zal gaandeweg leren wat het beste past qua omschrijving. Voedingstherapeut/coach of orthomoleculair therapeut ik weet het nog niet. Wat ik wel weet, is dat ik alle natuurlijke ingrediënten voor een gezonde lichaam en geest inzet. We gebruiken wat je lichaam herkent, de stoffen zijn lichaamseigen en/of natuurlijk. Daarnaast zorgen we voor gezonde hersenen en trainen we die naar een gezonde mind en soul. Want een gelukkig en gezond leven, voor altijd betekend.

Met door awe-some! marketing © 2024. All Rights Reserved

WeCreativez WhatsApp Support
Heb je een vraag of wil je even kennismaken? Stuur me gerust een berichtje!
👋 Hi! Hoe kan ik je helpen?