Over mij

Orthomoleculair leefstijl coach & hormoontherapeut

Ik ben Madelein

Ik coach jou bij het creëren van een gezonde balans in voeding en leefstijl, zodat (hormonale) klachten verminderen en geniet van een energieker, slanker en gelukkiger leven. Krijg weer grip op je gezondheid, word klachten de baas en kom in balans.

OVER MIJ

Tijdens mijn zwangerschap werd ik ziek, door HG (extreme zwangerschapsmisselijkheid). In mijn revalidatietraject, een jaar na de bevalling, werd meegedeeld dat ik een "overprikkeld zenuwstelsel" had. Ik kreeg te horen dat ik met mijn klachten moest leren leven, dat was het moment dat ik (naast mijn reguliere zorg ervaring) heb besloten om ook complementaire scholingen te gaan volgen. Ik moest uitzoeken hoe ik mijn lichaam nog beter kon ondersteunen en laten herstellen. Elke dag bewijs ik, dat ik de goede keuze heb gemaakt en dat sterkt me in mijn missie om jou de natuurlijke aspecten van de gezondheidszorg te laten ervaren.

Optimaliseer je gezondheid, blijf weg van (chronische) ziekten en gebruik het herstellende vermogen van je lichaam om van je klachten af te komen!

MIJN OPLEIDING- EN WERKERVARING

Naast mijn reguliere gezondheidszorg opleidingen en 15 jaren praktijkervaring, heb ik met succes (HBO+) opleidingen afgerond op het gebied van mentale-, leefstijl- en voeding. Aanvullend ben ik nu ook transformationeel coach, orthomoleculair therapeut, zwangerschapsyoga en mindfulness trainer, en heb ik meerdere zwangerschap gerelateerde opleidingen gedaan. Op weg naar een gezond lichaam combineer ik mijn reguliere gezondheidszorg kennis met de complementaire.

Wil jij jouw en je (toekomstige) gezin vanaf het prilste begin in top conditie brengen?!

Benieuwd hoe? Ik help je en geef de juiste tools en begeleiding.

Word je eigen medicijn.

Kies voor een vitaal en veerkrachtig gezinsleven!

Feiten rondom Madelein

Mijn ervaring

0
Jaren werkzaam huisartsenzorg
0
Jaren werkzaam ziekenhuiszorg
0
Jaren bewust & natuurlijk ouder
0
KTNO geaccrediteerd voedings- & orthomoleculair therapeut
0
HBO geaccrediteerd coach
0
Yoga-Zwangerschapscoach

Neem contact op!

Tof dat je hier bent gekomen, laten we een afspraak maken en verder praten!

    Met door awe-some! marketing © 2024. All Rights Reserved

    WeCreativez WhatsApp Support
    Heb je een vraag of wil je even kennismaken? Stuur me gerust een berichtje!
    👋 Hi! Hoe kan ik je helpen?