Kijken naar je leefstijl, fysieke en mentale gezondheid en realiseren dat alles met elkaar in verbinding staat in je lichaam is mijn werkwijze. Als je wilt werken aan een gezonde leefstijl en deze wil veranderen, komt er vaak weerstand om de hoek en hoe houd je dan vol? Veel mensen vervallen vaak in oud gedrag en oude patronen. Wanneer je wilt werken aan jezelf en je besteedt hier aandacht aan d.m.v. coaching, kan dit jouw helpen om je oude patronen of oud gedrag echt te lijf te gaan. Voor een gezondere leefstijl voor altijd!

Hoe we dit doen?

Jij bepaald jouw doel!
1. Ontdek je gedachten die de hele dag door je hoofd gaan.
2. Onderzoek je gewoontes en triggers.
3. Neem je omgeving onder de loep.
Alle bovenstaande stappen nemen we mee in een coachsessie, zo gaan we ontdekken wat voor jou WEL en NIET helpende overtuigingen/patronen zijn. Als je deze in beeld hebt, geeft dit jou inzicht en kun je een verandering te weeg brengen! Dit doen we door middel van gesprekken en oefeningen. Transformeer jezelf en je levensstijl voor de rest van je leven.
4. In actie modus! samen maken we een plan met haalbare stappen, doordat jij jezelf leert (her)kennen en jij jouw levensstijl blijvend gezond weet te houden. Daarnaast geef ik je handvatten waar jij zoekende in bent, zoals recepten/meer informatie etc. dit verwerken we allemaal in een plan van aanpak.

Heb je meer vragen hoe en wat je kan? Neem gerust contact op of plan een gratis intake gesprek!

    Met door awe-some! marketing © 2024. All Rights Reserved

    WeCreativez WhatsApp Support
    Heb je een vraag of wil je even kennismaken? Stuur me gerust een berichtje!
    👋 Hi! Hoe kan ik je helpen?