Bananenbrood, heerlijk als je zin hebt in een lekker broodje. Met amandelmeel pak je veel goede vetten, veel eiwitten en vitamine B. Daarnaast is het glutenvrij, koolhydratenarm en licht verteerbaar. Ik heb deze extra lekker gemaakt door 2 eetlepels cacao poeder toe te voegen, wat overigens boordevol antioxidanten bevat die de vrije radicalen (afvalstoffen) opruimen in je lichaam en de zink en selenium werkt o.a. tegen virusinfectie. Ook stimuleert het de vetverbranding en draagt het bij aan een gezond hart en gezonde bloedvaten! Daarnaast bevat dit broodje geen toegevoegde suikers! De banaan zorgt voor de zoete smaak en is vezelrijk, rijk aan Vit C en antioxidanten!
Spicy Level:
1
Details
Nutritions
- Eiwitrijk
- Gezonde vetten
- Vezelrijk
- Vitamine; B1, B2, B3, B5, B6, B11(foliumzuur), C E, K
- Mineralen; natrium, Kalium, Fosfor, Calcium, Jodium, Magnesium, Mangaan, Koper, Selenium en zink.
Ingredients
- Ei
- Banaan
- Amandelmeel
- Psychilliumvezel
- Wijnbaksteenpoeder
- Kaneel
- Snufje keltisch zeezout